PR: Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 zal naar schatting 1.29 miljard Baht-inkomsten realiseren

Phuket, 10 juni 2022 – Thailand's toonaangevende B2B reisbeurs, de Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, is vandaag succesvol afgesloten met een hoge mate van tevredenheid onder de deelnemers over de kwaliteit en diversiteit van het gehele programma en de potentiële business die naar verwachting zal worden gegenereerd.

De heer Yuthasak Supasorn, gouverneur van de Tourism Authority of Thailand (TAT), zei: "De twee volle dagen met afspraken met kopers/verkopers op donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni zullen naar verwachting resulteren in 8,000 zakelijke afspraken en wat 1.29 miljard Baht inkomsten voor de Thaise economie.”

Volgens het interview met kopers en verkopers tijdens het evenement, zagen ze een snel herstel in de wereldwijde toeristenindustrie, waarbij de vraag naar reizen gestaag toenam, en verwachtten ze dat het boeken van reizen in het vierde kwartaal van dit jaar tot het eerste kwartaal van 2023 zal worden hervat.

Kopers en verkopers gaven aan dat een fysieke beurs nog steeds belangrijk is als een geweldige manier om persoonlijk vertrouwen op te bouwen, nieuwe netwerken te creëren en relaties met zakenpartners te onderhouden.

De TTM+, die voor het eerst werd gehouden in 2001, heeft een welverdiende reputatie verworven op de markten voor bezoekersbronnen over de hele wereld, en binnen de Thaise toeristenindustrie zelf, als een 'must-attenten'-evenement. De TTM+, die sinds de lancering elk jaar in Bangkok wordt gehouden, werd in 2016-17 verplaatst naar Chiang Mai, in 2018-19 naar Pattaya en vervolgens in 2022 naar Phuket als onderdeel van de strategie om provinciale bestemmingen te promoten.

De TTM+ 2022 zette opnieuw de traditie voort om verkopers en kopers een waardevol platform te bieden om huidige en potentiële zakenpartners te ontmoeten en relaties met wereldwijde reisspecialisten en besluitvormers te versterken.

Aangezien de TTM+ voor het eerst in Phuket werd gehouden sinds de laatste in Pattaya in 2019, kregen de 277 kopers uit 42 landen en internationale media ook de kans om veel van de nieuwe toeristische producten, diensten en attracties te zien die in Phuket en de rest van Thailand na de pandemie, evenals de bereidheid van het koninkrijk om internationale toeristen te verwelkomen in het nieuwe normaal.

Op zaterdag 11 juni staan ​​enkele kopers en media gepland om deel te nemen aan post-event tours met drie routes die op maat zijn gemaakt om de 'Amazing New Chapter' toeristische ervaringen in Phuket, Krabi, Phang-nga, Ko Samui, te laten zien, en Ko Pha-ngan, evenals de culturele en gastronomische geneugten van Bangkok.

Het programma 'Ervaar het nieuwe hoofdstuk van Bangkok' belicht beroemde en opkomende attracties in de Thaise hoofdstad, waaronder het Grand Palace en gemeenschappen langs de rivier, wellness-ervaringen, restaurants met Michelin-sterren, tuk-tuk-ritten en dinercruises.

De 'Defining Your Thainess'-route biedt de schilderachtige schoonheid, gastvrije charme en de beroemde tropische eilandatmosfeer van Phuket, Phang-nga en Krabi. Sommige van de activiteiten omvatten gemeenschapsgericht toerisme, lokale visserij en kooklessen.

De 'Authentic Artisan Retreats'-tour verbindt Phuket met Ko Samui en Ko Pha-ngan. Enkele van de activiteiten zijn een spa-ervaring, eilandtours en yoga- en Muay Thai-lessen.

De editie van volgend jaar van de TTM+ staat gepland in Bangkok van 31 mei t/m 2 juni 2023.

Ga voor meer informatie over de TTM+ 2023, inclusief registratievereisten voor kopers en verkopers, naar www.thailandtravelmartplus.com of e-mail [e-mail beveiligd].

Ga voor het laatste nieuws en updates in de Thaise toeristenindustrie naar www.tatnews.org.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/