Geniet van "Rock on the Beach Music Festival" in Phuket en Krabi – PERSBERICHT

  Tijdens het volgende weekend in Phuket, en het weekend erna in Krabi, belooft dit opwindende strandfestival veel muziek, eten en plezier in een prachtige omgeving.

Bangkok, 10 juni 2022 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) is verheugd iedereen uit te nodigen voor het "Rock on the Beach Music Festival" dat deze maand zal plaatsvinden op twee van de mooiste bestemmingen van Zuid-Thailand: Phuket van 17-19 juni en Krabi van 24-26 juni.

Mevr. Thapanee Kiatphaiboon, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor Binnenlandse Marketing, zei: "Het Rock on the Beach Music Festival is een activiteit in het kader van het Thailand Festival Experience-project en met het concept van Thailand's 6F, 4M soft-power fundamenten - namelijk voedsel, film , Mode, Festival, Strijd, Vriendschap, Muziek, Museum, Meester en Meta. En, in lijn met het "Visit Thailand Year 2022-2023: Amazing New Chapters", is het evenement gericht op het vergroten van het aantal kwaliteitstoeristen naar Thailand en het creëren van een andere ervaring voor zowel Thaise als buitenlandse toeristen om van te genieten.

Het evenement, opgevat als het "Festival van ultiem geluk in de Andaman", zal plaatsvinden in Phuket van 17 tot 19 juni 2022, van 15.00 tot 22.00 uur. in het Dolphin Park op Patong Beach. Er zullen strandconcerten zijn van bekende artiesten, zoals Vi Violet, Ink Waranthon en The Parkinson Band, evenals een speciaal hoogtepunt van een flyboard-show en een verscheidenheid aan vliegershows.

Verhuizen naar Krabi van 24 tot 26 juni 2022, het evenement duurt van 15.00-22.00 uur. in de jachthaven van Tacola. Beachside-concerten worden uitgevoerd door bekende artiesten, waaronder ETC., TWOPEE en Ben Chalatit, samen met een speciaal hoogtepunt van een oogverblindend drone-display en het choreograferen van drones in verschillende letters en vormen.

Op beide locaties zullen ook lokale dansvoorstellingen worden gegeven, zoals 'Baba Nyonya' of Peranakan-dans, en Tari Kipas-dans, een hedendaagse poppenshow en hedendaagse Nora-dans, evenals doe-het-zelf-activiteiten zoals lokale batik-souvenirschilderijen. Lokale gerechten en producten van gemeenschapsbedrijven in Phuket en Krabi zullen te koop zijn, en festivalgangers krijgen de kans om beroemde gerechten van beide bestemmingen te proeven.

TAT werkt ook samen met de exploitanten van toerismebedrijven in Phuket en Krabi, waaronder reisbureaus, hotels en restaurants, om 3,000 coupons aan te bieden, elk ter waarde van 200 Baht, die toeristen tijdens het evenement kunnen gebruiken voor kortingen op eten en lokale producten tijdens het evenement.

“Het belooft een opwindend festival te worden met veel livemuziek van verschillende artiesten en heerlijk eten om van te genieten in een prachtige strandomgeving. Er worden elke dag zo’n 2,500 Thaise en buitenlandse toeristen verwacht om het Rock on the Beach Music Festival bij te wonen, in totaal minstens 15,000 toeristen over het hele evenement. Dit zal de Thaise toerismestrategie helpen stimuleren om waardevolle ervaringen te creëren met het oog op duurzaam toerisme en duurzame inkomensverdeling door de lokale gemeenschap en de algehele economie van het land,” voegde mevrouw Thapanee toe.

Het Rock on Beach Music Festival zal plaatsvinden onder de Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) volksgezondheids- en sanitaire maatregelen in de vorm van een COVID-Free Event. Festivalgangers worden vriendelijk verzocht zich te allen tijde aan de richtlijnen voor de volksgezondheid te houden.

Neem voor meer informatie contact op met het TAT Phuket Office op Tel: +66 (0) 7621 1036, TAT Krabi Office op
Tel: +66 (0) 7562 2163 of 1672 Travel Buddy.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.