UPDATE: Drie buitenlanders die naar verluidt betrokken zijn bij Russische vrouw die uit een appartement in Patong is gevallen in hechtenis bij de rechtbank van Phuket

Patong, Phuket –

Drie buitenlanders die naar verluidt betrokken waren bij een incident waarbij vorige week een Russische vrouw uit een condominium in Patong om het leven kwam, zitten nu in hechtenis bij de provinciale rechtbank van Phuket.

Eerst ons vorige verhaal:

Er wordt een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen drie buitenlanders die betrokken waren bij een incident waarbij vorige week een Russische vrouw uit een flatgebouw in Patong om het leven kwam.

Nu onze update:

De regio 8 politiecommandant luitenant-kolonel Amphon Buarabphon vertelde de Phuket Express vandaag (8 juni)th), "Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Phuket tegen die drie buitenlanders die naar verluidt bij het incident betrokken waren."

“In dit stadium worden ze beschuldigd van 'roekeloosheid waardoor een andere persoon sterft.' Ze zitten nu in hechtenis bij de provinciale rechtbank van Phuket.” verklaarde luitenant-kolonel Amphon Buarabphon.

“We zetten het onderzoek echter voort om te zien of er nog andere getuigen zijn die het incident hebben gezien of erbij betrokken waren. We hebben de zaak nog niet gesloten." verklaarde luitenant-kolonel Amphon Buarabphon.

De exacte details van de omvang van de vermeende betrokkenheid van de drie buitenlanders, die zijn vastgehouden sinds het incident op kleine aanklachten wegens drugsbezit voor een kleine hoeveelheid marihuana met een hoog THC-gehalte, werden niet onthuld door de politie van Regio 8, daarbij verwijzend naar het lopende onderzoek .

De drie verdachten, geïdentificeerd als Miss NATALIA KOSENKOVA, 35, een Russisch staatsburger, de heer SMITH JAMAAL ANTWAUN, 38, een Amerikaans staatsburger en de heer AHMED RADI MUSTAFA ALATOOM, 28, een Jordaans staatsburger. hebben naar verluidt niet meegewerkt met de politie tijdens het onderzoek, volgens meerdere eerdere rapporten van de politie van Phuket.

De zaak is ook belegerd door online geruchten en speculaties die ertoe leidden dat prominente politiewoordvoerders het publiek vroegen om alleen officieel nieuws te volgen, zoals we onlangs HIER hebben besproken.

Er is autopsie uitgevoerd op de overleden vrouw maar de politie hield in ieder geval tijdelijk het volledige rapport vast, opnieuw verwijzend naar een lopend onderzoek en gerechtelijke procedures met de drie verdachten, één van hen zou hebben geprobeerd het land te ontvluchten en werd volgens de politie van Phuket gearresteerd op een internationale luchthaven.

De zaak blijft de fascinatie van het publiek vangen en wordt veel besproken op sociale media. TPN-media zullen verdere updates verstrekken zodra deze beschikbaar worden gesteld door de politie van Phuket en Regio 8 die aan de zaak werkt. De drie verdachten hebben geen openbare verklaringen afgelegd en hadden naar verluidt de hulp ingeroepen van hun ambassades en juridisch overleg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.