UPDATE: Politie waarschuwt voor grote verkeersvertragingen als gevolg van de Darasamut-onderdoorgang die 10 dagen tijdelijk is gesloten

Wichit, Phuket-

De politie van Wichit heeft gewaarschuwd voor aanzienlijke verkeersvertragingen in de buurt van de Darasamut-onderdoorgang in het district Mueang Phuket, aangezien een onderdoorgang gedurende tien dagen 24 uur per dag tijdelijk gesloten was.

Ons vorige verhaal:

De Darasamut-onderdoorgang is van dinsdag (7 juni) tot vrijdag (17 juni) 2022 tijdelijk vierentwintig uur per dag gedurende tien dagen gesloten voor verkeer ter verbetering.

Nu voor onze updat:

De politie van Wichit heeft het publiek gewaarschuwd voor verkeersvertragingen om 4 uur vandaag (30 juni), de tweede dag van de tijdelijke sluiting van de Darasamut-onderdoorgang in het subdistrict van Wichit.

Weggebruikers moeten plannen voordat ze in de buurt van de onderdoorgang reizen. Automobilisten kunnen in plaats daarvan de Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) en de Chao Fa Tawan Ok Road gebruiken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.