Driejarige sterft na vermeende mishandeling door stiefmoeder en vader in Chalong

Chalong-

Een driejarig meisje stierf nadat ze zou zijn aangevallen door haar stiefmoeder en vader in Chalong.

Het nieuws werd vandaag (8 juni) aan de pers onthuld. De politiecommandant van regio 8, luitenant-kolonel Amphon Buarabphon, vertelde de Phuket Express: "De Chalong-politie werd op zondag (5 juni) 2022 door het Chalong-ziekenhuis op de hoogte gebracht dat een driejarig meisje dood is verklaard."

“Haar vader, de heer Wanwichai Teanhom, 28, vertelde de politie dat zijn dochter had overgegeven en gespannen was. Hij bracht haar op zondag (5 juni) naar het ziekenhuis, maar ze stierf op tragische wijze. Een autopsie werd uitgevoerd en in totaal werden 23 kneuzingen gevonden op haar gezicht en haar lichaam, waarvan de lijkschouwer zei dat ze waren veroorzaakt door vaste voorwerpen en een stompe traumatische impact ongeveer één tot twee weken voordat ze dood werd verklaard. De doodsoorzaak bij het meisje was een bloeding in haar maag nadat haar darmen waren gekneusd,' legde luitenant-kolonel Amphon uit.

“De politie van Chalong zette hun onderzoek voort. De politie heeft bevestigd dat de driejarige werd aangevallen door haar stiefmoeder mevrouw Wanwilai Saneang, 28 en haar vader, de heer Wichai Teanhom, 28,” voegde luitenant-kolonel Amphon eraan toe.

“Gisteren (7 juni) is voor hen beiden een arrestatiebevel uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Phuket. Ze worden beschuldigd van aanranding van een andere persoon tot de dood, terwijl mevr. Wanwilai wordt geconfronteerd met aanvullende aanklachten van aanranding van anderen die geestes- en lichamelijk letsel hebben toegebracht. Ze zijn vandaag (8 juni) door de politie van Chalong gearresteerd', merkte luitenant-kolonel Amphon op.

De verdachten hadden bij hun aanhouding niet direct een openbare verklaring afgelegd en het was niet bekend of zij zich hadden verzekerd van rechtsbijstand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.