Driejarige sterft na vermeende mishandeling door stiefmoeder en vader in Chalong

Chalong-

Een driejarig meisje stierf nadat ze zou zijn aangevallen door haar stiefmoeder en vader in Chalong.

Het nieuws werd vandaag (8 juni) aan de pers bekendgemaakt. De politiecommandant van regio 8, luitenant-kolonel Amphon Buarabphon, vertelde de Phuket Express: “De politie van Chalong werd op zondag (5 juni 2022) op de hoogte gebracht van het ziekenhuis van Chalong dat een driejarig meisje dood is verklaard.”

“Haar vader, meneer Wanwichai Teanhom, 28, vertelde de politie dat zijn dochter braakte en gespannen raakte. Hij bracht haar op zondag (5 juni) naar het ziekenhuis, maar ze stierf op tragische wijze. Er werd autopsie uitgevoerd en in totaal werden 23 blauwe plekken gevonden op haar gezicht en haar lichaam, waarvan de lijkschouwer verklaarde dat ze waren veroorzaakt door vaste voorwerpen en een stompe traumatische impact, ongeveer een tot twee weken voordat ze dood werd verklaard. De doodsoorzaak van het meisje was een bloeding in haar maag nadat haar ingewanden gekneusd waren”, legt luitenant-kolonel Amphon uit.

“De politie van Chalong zette haar onderzoek voort. De politie heeft bevestigd dat de driejarige is aangevallen door haar stiefmoeder mevrouw Wanwilai Saneang, 28 en haar vader, de heer Wichai Teanhom, 28,” voegde luitenant-kolonel Amphon eraan toe.

“Gisteren (7 juni) is voor beiden een arrestatiebevel uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Phuket. Ze worden beschuldigd van het doodslaan van een andere persoon, terwijl mevrouw Wanwilai wordt geconfronteerd met aanvullende beschuldigingen van mishandeling van anderen die lichamelijk en geestelijk letsel veroorzaken. Ze zijn vandaag (8 juni) gearresteerd door de politie van Chalong”, merkte luitenant-kolonel Amphon op.

De verdachten hadden bij hun arrestatie niet onmiddellijk een openbare verklaring afgelegd en het was niet bekend of zij rechtsbijstand hadden verkregen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.