Thaise premier levert strategieën in Thailand Tourism Congress 2022 in Phuket

Phuket -

De Thaise premier Prayut Chan-O'Cha gisteren (6 juni)th) leidde de opening van het Thailand Tourism Congress 2022 in het Beyond Resort Kata in Phuket.

Phiphat Ratchakitprakarn, gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en andere relevante functionarissen voegden zich bij premier Prayut.

Premier Prayut hield een openingstoespraak met het volgende: “Allereerst was het Phuket Sandbox-project een succes dat een model werd voor andere landen om het toerisme en de economie te stimuleren. We hebben de afgelopen twee jaar een moeilijke tijd doorgemaakt als onderdeel van de Covid-19-pandemie. De crisis heeft echter aangetoond dat we afhankelijk zijn van toeristische ontwikkelingen en vooruit willen. Ik ben er zeker van dat het toerisme in Thailand in de nabije toekomst weer een wereldleidende attractie zal worden.”

“De Thaise regering probeert ook nieuwe vormen van toerisme te ondersteunen, zoals natuurbehoudstoerisme en lokaal binnenlands toerisme. De lokale economie en het langetermijntoerisme zullen worden ontwikkeld terwijl tegelijkertijd het milieu wordt behouden. De toekomst van het wereldtoerisme is snel veranderd, onzeker en uitdagend. Er moeten toeristische strategieën worden ontworpen voor toerisme van hoge kwaliteit.”

“De 'SMILES'-strategie is een model van de brainstorming op het congres, aangezien Thailand klaar is om een ​​belangrijke, evenwichtige en duurzame toeristische bestemming te worden. S – Duurzaamheid, M – Mankracht, I – Inclusieve economie, L – Lokalisatie, E – Ecosystemen S – Sociale innovatie.”

“Dit is de beste tijd dat we samenwerken voor toekomstig toerisme. De regering is bereid om suggesties uit de brainstormsessies te ontvangen om het toerisme in Thailand verder te ontwikkelen.”

The Phuket News merkt op dat de premier op een gegeven moment zijn masker afzette terwijl hij sprak en zei dat het tijd was om voorbij het Covid-tijdperk te gaan, dat een daverend applaus kreeg. Maskermandaten blijven momenteel landelijk, hoewel het Center for Covid-19 Situation Administration ze later deze maand zal herzien.

De Thaise premier Prayut Chan-O'Cha is gisteren (6 juni) in Phuket aangekomenth). Hij bezocht eerst de Phuttha Mongkol Nimit School en gaf educatieve suggesties en een MOU (Memorandum of Understanding) voor een Partnership School.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.