30-jarige moeder doet aangifte bij de politie nadat het ziekenhuis van Phuket haar informeert dat haar pasgeboren baby naar verluidt een mysterieuze gebroken arm heeft opgelopen terwijl ze onder hun hoede was

Phuket -

Een 30-jarige moeder heeft aangifte gedaan bij de politie nadat een ziekenhuis in Phuket Town haar later had verteld dat haar twee weken oude dochtertje naar verluidt een gebroken arm had opgelopen.

Vandaag (7 juni)th) Mevr. Aujchara Jantararat, 30, een lerares, ging naar het politiebureau van Phuket City en deed aangifte bij de politie.

Ze vertelde de politie: "Vorige maand op 23 mei"rd Ik ben bevallen in een groot ziekenhuis in Phuket Town.”

De Phuket Express heeft de naam van het ziekenhuis ingehouden in afwachting van verder politieonderzoek.

“Een dokter, wiens naam ook niet werd vermeld, zei dat mijn dochtertje was gestikt in vruchtwater en dat ze een longröntgenfoto moest maken. De baby werd in het ziekenhuis behandeld terwijl ik uit het ziekenhuis werd ontslagen. Ik mocht mijn baby één keer per week bezoeken.”

“Op 31 meist,,Ik ging naar het ziekenhuis om mijn baby te bezoeken, de baby was gezond, maar de baby moest volgens artsen verder in het ziekenhuis worden behandeld.”

“Gisteren (6 juni)th), bezocht ik mijn baby opnieuw en een verpleegster vertelde me dat mijn baby een gebroken arm had. Ik was geschokt. Ik probeerde hen te vragen hoe het kon gebeuren. Ze vertelden me dat ze de oorzaak van de blessure moesten achterhalen voordat ze details konden geven."

"Ik heb aangifte gedaan bij de politie omdat ik wil dat het ziekenhuis duidelijkheid geeft over deze verwonding en wat ze nu gaan doen." Aujchara concludeerde.

Op het moment van schrijven had het ziekenhuis nog geen publieke verklaring afgelegd en werd de situatie zwaar besproken op Thaise sociale media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.