Thaise premier arriveert in Phuket, bezoekt school om educatieve programma's te ondersteunen

Phuket -

  De Thaise premier Prayut Chan-O'Cha is vanmiddag (6 juni) in Phuket aangekomenth). Hij bezocht eerst de Phuttha Mongkol Nimit School en gaf educatieve suggesties en een MOU (Memorandum of Understanding) voor een Partnership School.

De premier en zijn delegatie kwamen aan op de internationale luchthaven van Phuket voordat ze de Phuttha Mongkol Nimit School bezochten, een gratis boeddhistische school van de overheid, in Phuket Town.

PM Prayut leidde het Partnership School Project tussen de Phuttha Mongkol Nimit School, Central Group, Paradise Group en Andara Resort Residences. Het project is bedoeld om meer voor studenten te ondersteunen in drie hoofdvaardigheden, namelijk Engelse vaardigheden, digitale geletterdheid en ondernemersvaardigheden bij mensen.

Het Partnership School Project begint met de opwaardering van het Engelse lesgeven vanaf de kleuterschool in modelscholen. Engelssprekende docenten zullen naar scholen worden gestuurd om Engelse les te geven aan studenten.

Aangezien Phuket een belangrijke toeristische stad is met veel beroepen en bedrijven die zich richten op buitenlandse toeristen, moeten werknemers prioriteit geven aan hun Engelse vaardigheden, volgens de waardeproposities van het Partnership School Project.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.