Phuket organiseert 58e ISU (International Skating Union) Congress

Phuket -

  De 58th ISU-congres (International Skating Union) wordt vanaf 5 juni in Phuket gehoudenth tot en met juni 11th2022.

Het evenement is gisteren (5 juni) gelanceerdth) en onder leiding van de minister van Thailand Toerisme en Sport, de heer Phiphat Ratchakitprakarn, de minister van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu, de heer Varawut Silpa-archa, en de voorzitter van de Internationale Schaatsunie, de heer Jan Dijkema.

Phiphat zei: "Vanaf 58 juni wordt het 5e ISU-congres gehoudenth tot en met juni 11th, 2022 in het Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa. Deelnemers uit meer dan 70 landen over de hele wereld nemen deel aan het congres onder het concept 'Green Meeting' dat zich meer bezighoudt met milieubehoud op de lange termijn. De ISU houdt het evenement om nieuwe executive managers en teams te selecteren.”

“Dit is ook een goede gelegenheid om het toerisme in Phuket en Thailand te promoten bij anderen in de wereld. Deze keer presenteren we handtekeningen van Phuket en Thailand, oude tradities en culturen en prachtige natuur. Deelnemers aan het congres hebben ook 'Phuket Old Town' en andere natuurlijke toeristische plaatsen bezocht,” legde dhr. Phiphat uit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.