Lichaam van man weggevaagd door golf tijdens vissen op rots op strand in Thalang gevonden

Thalang-

  Een 47-jarige man is dood aangetroffen nadat hij gisteren (5 juni) bij een strand in Thalang zou zijn meegesleurd door een golf terwijl hij aan het vissen was.th) en werd vandaag (6 juni) gevondenth).

Reddingsduikers werden gisteren, 3 juni, om 00:5 uur op de hoogte gebracht van het incident op Banana Beach in Baan Layan, in het subdistrict Cherng Talay.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een vrouw aan die huilde bij een gigantische rots. Een vrouw uit Myanmar, wiens naam niet werd vrijgegeven aan de pers, vertelde reddingsduikers dat haar vriend, de heer Sakkarin Bulan, 47, op de massieve rots had gevist.

Ze zat daar naar hem te kijken toen een grote golf hem plotseling wegspoelde in de zee. Ze pakte meteen zijn hand en probeerde hem omhoog te trekken, maar hij viel. Hij werd weer meegesleurd door een grote golf voordat hij in zee verdween. Een zoektocht begon gisteren na 3 uur tot 30 uur. De zoektocht werd gestaakt vanwege de sterke golven en het vallen van de avond.

Reddingswerkers zijn vanmorgen (6 juni) weer de zee ingegaan met twee boten en een jetski, op zoek rond verschillende grote rotsformaties. Om 12:20 uur werd het lichaam van de heer Sakkarin gevonden tussen verschillende massieve rotsen op 300 meter van waar hij voor het laatst was gezien.

Zijn lichaam werd geborgen uit de zee, wat meer dan twee uur duurde. De vrouw uit Myanmar heeft bevestigd dat hij haar vriend was die door de golven werd weggevaagd. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.