UPDATE: Koninklijke Thaise politie vraagt ​​het publiek alleen updates van officiële bronnen te volgen over een Russische vrouw die vorige week in Patong om het leven is gekomen

Patong, Phuket, Thailand-

  De plaatsvervangend politiewoordvoerder van de Royal Thai Police vraagt ​​het publiek alleen updates van officiële bronnen te volgen met betrekking tot een Russische vrouw die vorige week uit een condominium in Patong is overleden.

Lees meer over onze eerdere verhalen in de link HIER.

Kolonel Kritsana Pattanacharoen op vrijdag (3 juni)rd) verklaarde: “Deze zaak is nog in onderzoek. We hebben een vermoedelijke oorzaak van het incident niet uitgesloten, zoals een ongeval, moord of andere illegale zaken die mogelijk bij het incident betrokken waren.”

“Die mensen die bij het incident betrokken waren” (drie buitenlanders die werden gearresteerd voor het bezit van marihuana)) werken nog steeds niet samen met de politie om vragen over het incident te beantwoorden.” Kolonel Kritsana Pattanacharoen verklaarde.

“We willen er zeker van zijn dat het bewijs dat we hebben, zal leiden tot het achterhalen van wat er met de Russische vrouw is gebeurd. Bovendien willen we niet dat het publiek in de war raakt door ander onbetrouwbaar nieuws en geruchten die de zaak mogelijk hebben beschadigd.” Kolonel Kritsana Pattanacharoen voegde toe.

"Volg daarom updates over dit nieuws alleen uit officiële bronnen." Kolonel Kritsana Pattanacharoen besloot.

De Phuket Express- en TPN-media berichten niet over geruchten en speculaties, merkt TPN-media op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.