PM Prayut bezoekt Phuket voor Thailand Tourism Congress 2022

Phuket -

De Thaise premier generaal Prayut Chan-o-cha zal op 6 juni Phuket bezoekenth, 2022 voor het Thailand Tourism Congress 2022.

De afdeling Public Relations van de overheid bevestigde vorige week (3 juni)rd) in een rapport over het schema van premier-generaal Prayut op 6 juni in Phuket.

Om 1:00 uur zal de premier aankomen op de internationale luchthaven van Phuket voordat hij naar de Phuttha Mongkol Nimit School in het district Mueang Phuket gaat.

Van 1:30 tot 2:30 uur zal Prayut de Phuttha Mongkol Nimit School inspecteren en educatieve suggesties geven en een MOU (Memorandum of Understanding) ondertekenen voor een Partnership School.

Om 2 uur vertrekt hij van de school naar het Beyond Resort Kata in het subdistrict Karon, district Mueang Phuket.

Om 2:45 tot 4:00 uur leidt Prayut de opening van het Thailand Tourism Congress 2022 in het Beyond Resort Kata.

Om 4:00 uur vertrekt Prayut van het Beyond Resort Kata naar de internationale luchthaven van Phuket, terug naar Bangkok.

Er zijn geen plannen voor Prayut om grote toeristische gebieden zoals Patong of de oude binnenstad van Phuket te bezoeken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.