Phuket houdt weer een zeevruchtenfestival met mini-luchtballonnen in Phuket Town

Phuket -

  Vanaf 10 juni wordt in Phuket Town een bekend zeevruchtenfestival gehouden, 'Roi Rim Lay', compleet met mini-luchtballonnenth tot en met juni 12th2022.

Vorige week (2 juni) was er een persconferentiend) en werd geleid door de voorzitter van de Phuket Provinciale Administratieve Organisatie (PPAO), de heer Rewat Areerob.

De heer Rewat zei op de conferentie: "Het evenement is bedoeld om de economie en het toerisme in Phuket te stimuleren door kenmerkende gerechten uit Phuket te presenteren met veel verse zeevruchten."

“Het evenement vindt plaats vanaf 10 junith tot en met juni 12th bij Saphan Hin in de stad Phuket.”

“Er zullen meer dan 60 kenmerkende kraampjes met eten en zeevruchten uit Phuket zijn tijdens het evenement. We zullen ook mini-luchtballonnen op het evenement hebben vanaf 5 uur gedurende het driedaagse evenement. Rewat toegevoegd.

“Op het evenement zullen concerten van bekende Thaise bands aanwezig zijn, zoals Labanoon en de Patthalung Band.” concludeerde Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.