Phuket Police arresteert drugsverdachte nadat hij zijn banden op een drukke weg in Rawai had geschoten– VIDEO

Rawai, Phuket –

  Een drugsverdachte die naar verluidt probeerde te ontsnappen aan de politie van Rawai, is gearresteerd met twee methamfetaminepillen nadat de politie vrijdagmiddag (3 juni op een drukke weg in het subdistrict Rawai, district Mueang Phuket, een van de banden van het voertuig had doorgeschoten.rd).

De Chalong Police meldde dat de Chalong Patrol Police op 2 juni om 00:3 uur op de hoogte was gebracht dat de auto van een drugsverdachte was vertrokken uit de Thai Mai-gemeenschap, een gebied dat door de wetshandhavingsinstanties van Chalong als "hoog risico" wordt beschouwd voor drugssmokkel.

De politie van Chalong zette de achtervolging in en vroeg de bestuurder om te stoppen voor een willekeurige inspectie op het Sai Yuan-kruispunt op Wiset Road. De chauffeur weigerde mee te werken en naar verluidt snelde naar het noorden naar de Chalong Circle voordat hij naar het subdistrict Karon ging, in een poging om naar Rawai te gaan.

Toen de SUV voor het Rawai Tambol Health Hospital arriveerde, blokkeerde de politie de SUV door andere voertuigen op Wiset Road te stoppen. De rode SUV probeerde echter nog steeds te ontsnappen. De politie opende het vuur op de band van de SUV, waardoor deze lekte en daardoor niet meer kon vluchten.

De politie arresteerde later een verdachte in de SUV, de heer Yossapan Anantapan, 25, uit Songkhla. Bij hem werden twee methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau van Chalong en kreeg een op urine gebaseerde drugstest waarvoor hij naar verluidt positief testte.

Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van een Categorie 1-drug voor gebruik, roekeloos rijden en rijden tijdens het gebruik van illegale drugs. Een video van de arrestatie staat hieronder

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.