Myanmarese man sterft door elektrocutie in de buurt van een hotel in Patong

Patong-

Een migrerende werknemer uit Myanmar is op vrijdagochtend (3 juni) om het leven gekomen door elektrocutie achter een hotel in Patongrd).

De politie van Patong meldde dat ze om 1 uur op de hoogte waren gebracht van het incident in de buurt van een werkkamp aan de Phra Metta Road in Patong.

Politie en reddingswerkers kwamen ter plaatse om het lichaam te vinden van de man die later werd geïdentificeerd als de heer PYAE PHYO AUNG, 24, een staatsburger van Myanmar. Zijn lichaam zat vast tussen een ijzeren hek en een elektriciteitspaal. Het incident vond plaats achter een groot plaatselijk hotel waarvan de naam in afwachting van verder onderzoek door de autoriteiten werd achtergehouden.

Er werd geen teken van een worsteling of fysieke woordenwisseling gevonden op het lichaam van Pyae. In dit stadium geloofde de politie dat de overleden man stierf door elektrocutie. Het was onduidelijk waarom Pyae in dit gebied was geklommen.

De conciërge van het werkkamp, ​​de heer Sathorn Jongbanjob, vertelde The Phuket Express: “Ik heb geen idee waarom Pyae op de hoogspanningsmast klom. Ik kwam er pas achter toen zijn vriend me vertelde dat ze zijn lichaam vastzaten in dat gebied.”

Het lichaam van Pyae werd echter naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om de exacte doodsoorzaak te achterhalen.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.