Dolfijn wordt behandeld in Phuket na het wassen op het strand in Phang Nga

Phang Nga-

Een dolfijn is voor behandeling naar Phuket gebracht nadat hij gisteren (4 juni) was aangespoeld op een strand in Phang Ngath).

De Koninklijke Thaise Marine, gevestigd in Phang Nga, kreeg bericht van een lokale inwoner, dhr. Apisit Soonthonghao, dat er een dolfijn was gevonden op het Kuek Kak-strand in het Takua Pa-district.

Ambtenaren van het Sea Turtle Conservation Centre van de Royal Thai Navy waren snel bij het strand.

De dolfijn die op het moment van de pers nog in leven is, is 1.5 meter lang. Er wordt aangenomen dat de dolfijn door sterke golven op het strand was aangespoeld.

De dolfijn werd voor behandeling naar het Phuket Marine Biological Centre in Cape Panwa, subdistrict Wichit, district Mueang Phuket gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.