Phuket Police arresteert drugsverdachte nadat hij zijn banden op een drukke weg in Rawai had geschoten– VIDEO

Rawai, Phuket –

  Een drugsverdachte die naar verluidt probeerde te ontsnappen aan de politie van Rawai, is gearresteerd met twee methamfetaminepillen nadat de politie vrijdagmiddag (3 juni op een drukke weg in het subdistrict Rawai, district Mueang Phuket, een van de banden van het voertuig had doorgeschoten.rd).

De politie van Chalong meldde dat de patrouillepolitie van Chalong op 2 juni om 00 uur op de hoogte was gebracht dat de auto van een drugsverdachte was vertrokken uit de Thai Mai-gemeenschap, een gebied dat door de wetshandhaving van Chalong als "hoog risico" wordt beschouwd voor drugssmokkel.

De politie van Chalong achtervolgde de SUV en vroeg de bestuurder om te stoppen voor een willekeurige inspectie bij de Sai Yuan Intersection op Wiset Road. De chauffeur weigerde mee te werken en naar verluidt versnelde hij naar het noorden naar de Chalong Circle voordat hij naar het subdistrict Karon ging, in een poging om naar Rawai te gaan.

Toen de SUV voor het Rawai Tambol Health Hospital arriveerde, blokkeerde de politie de SUV door andere voertuigen op Wiset Road tegen te houden. De rode SUV probeerde echter nog steeds te ontsnappen. De politie opende het vuur op de band van de SUV, waardoor deze lek raakte en daardoor niet meer kon vluchten.

De politie arresteerde later een verdachte in de SUV, de heer Yossapan Anantapan, 25, uit Songkhla. Bij hem werden twee methamfetaminepillen in beslag genomen. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht en kreeg een op urine gebaseerde drugstest waarop hij naar verluidt positief testte.

Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug voor gebruik, roekeloos rijden en rijden tijdens het gebruik van illegale drugs. Hieronder een video van de arrestatie

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.