Vier doden in Nakhon Si Thammarat-cafégevecht slechts drie dagen na heropening legale pub

Nakhon Si Thammarat –

  Drie tieners en een bewaker zijn op tragische wijze overleden na een gewelddadig gevecht in een beroemde pub in Nakhon Si Thammarat. De pub had net drie dagen eerder wettelijk toestemming gekregen om opnieuw te openen, eerder meer dan een jaar gesloten vanwege Covid-19-beperkingen.

De politie van Nakhon Si Thammarat werd gisteren vroeg in de ochtend (3 juni) op ​​de hoogte gebracht van het incidentrd) in een beroemde pub aan Pattanakarn Kukwang Road in het subdistrict Nai Mueang, district Mueang Nakhon Si Thammarat. De naam van de pub werd in afwachting van verder onderzoek door de autoriteiten achtergehouden.

Vier mensen die ernstig gewond zijn geraakt, zijn in een ziekenhuis dood verklaard; De heer Suppachai Jankongchuay, 52, een kroegwacht gevonden met een schotwond, de heer Jirachot Srinaprom, 19, gevonden met drie snij- en steekwonden in zijn nek en hoofd, de heer Naruepanart Deenoo, 22, gevonden met een steekwond in zijn maag, en de heer Nattawut Gamedang, 28, gevonden met vier steekwonden in zijn maag.

De politie van Nakhon Si Thammarat City controleerde camerabeelden voor de pub. Ze ontdekten dat de heer Naruepanart en de heer Nattawaut begonnen waren met een mondelinge ruzie met de heer Jirachot. Het was niet bekend wat de kwestie van het debat was, maar het escaleerde al snel tot geweld.

Volgens de politie van Nakhon Si Thammarat viel Mr. Naruepanart eerst Mr. Jirachot aan, voordat Mr. Jirachot Mr. Naruepanart in zijn borst stak. Meneer Naruepanart probeerde meneer Jirachot neer te schieten met een pistool, maar de kogel trof meneer Suppachai (de kroegwacht). Nattawu was tijdens de vechtpartij neergestoken.

De kroeg is nu tijdelijk gesloten. De politie patrouilleert streng in pubs en nachtclubs in het district Mueang Nakhon Si Thammarat om verdere gewelddadige incidenten te voorkomen. Op dit moment zijn er echter geen kosten in rekening gebracht bij de clubeigenaren of het management.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/