Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022 wordt gehouden in Phuket – PERSBERICHT

Phuket -

De Tourism Authority of Thailand (TAT) is verheugd aan te kondigen dat de editie van dit jaar van Thailand's toonaangevende B2B-reisindustrieshow, de Thailand Travel Mart Plus (TTM+) 2022, zal plaatsvinden op het prachtige eiland Phuket van 8-10 juni met online registratie geopend via de officiële website www.thailandtravelmartplus.com.

De heer Yuthasak Supasorn, TAT-gouverneur, zei: "De TTM+ 2022 zal een uitstekende gelegenheid zijn, zoals het belangrijkste jaarlijkse toerisme-evenement van het land altijd is, voor kopers en verkopers om samen te komen en voort te bouwen op bestaande zakelijke relaties en nieuwe relaties aan te gaan. Veelbetekenend is dat het evenement zich zal richten op de verandering van Thailand naar een sterkere en duurzamere, meer verantwoorde groei van het toerisme, een transformatie van het Thaise toerisme die de al lang bestaande 'Amazing Thailand'-branding handhaaft.

Als de belangrijkste showcase van Thais toerisme, zal de TTM+ 2022 reisproducten, diensten en ervaringen uit heel Thailand presenteren onder het thema van 'Bezoek Thailand Jaar 2022, Verbazingwekkende Nieuwe Hoofdstukken' dat de Thaise culturele waarden promoot in de 'van A tot Z Amazing Thailand heeft het allemaal' concept. Dit is bedoeld om reizigers van over de hele wereld te inspireren om Thailand opnieuw te bezoeken, waar ze opnieuw kunnen genieten en genieten van ervaringen die even opmerkelijk en gedenkwaardig als gevarieerd zijn.

Het programma voor de TTM+ 2022 omvat twee volledige dagen met afspraken voor kopers/verkopers op donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni, die volgen op de registratie, openingsceremonie, TTM Talk, Thailand Product Update en welkomstreceptie, allemaal gepland voor de eerste dag op woensdag 8 juni. Op de avond van 9 juni is er ook een netwerkdiner voor kopers en media, georganiseerd door de Phuket Tourist Association.

Op zaterdag 11 juni zijn er rondleidingen voor kopers en media, waardoor ze de landschappelijke schoonheid, de gastvrije charme en de beroemde tropische eilandatmosfeer van Phuket kunnen ervaren.

De editie van dit jaar zal naar verwachting meer dan 700 lokale en internationale deelnemers aantrekken, waaronder kopers uit 50 landen, verkopers uit alle vijf de regio's van Thailand, evenals leden van nationale en internationale media.

De TTM+ 2022 wordt gehouden op de spectaculaire locatie van het strandresort Angsana Laguna Phuket in het wereldberoemde geïntegreerde resort Laguna Phuket. Het evenement zal worden georganiseerd in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die zijn vastgesteld door het ministerie van Volksgezondheid om de verspreiding van COVID-19 te helpen voorkomen, en alle deelnemers worden verzocht zich te allen tijde vriendelijk aan deze maatregelen te houden. Degenen die uit het buitenland komen, moeten alle procedures ondergaan die vereist zijn in het kader van Thailand's toelatingsregelingen.

Voor meer informatie over de TTM+ 2022, inclusief registratievereisten voor kopers en verkopers, kunt u terecht op www.thailandtravelmartplus.com, e-mail naar [e-mail beveiligd] of tel.nr. +66 (0) 2250 5500 Toestel. 1237.

Voor koperspecifieke vragen kunt u een e-mail sturen naar: [e-mail beveiligd] of tel.nr. +66 (0) 2250 5500 Toestel. 1287, 1239 / Fax. +66 (0) 2652 8215.

Voor specifieke vragen van de verkoper kunt u een e-mail sturen naar: [e-mail beveiligd] of tel.nr. +66 (0) 2250 5500 Toestel. 1286, 1254/Fax. + 66 (0) 2652 8215.

Over de TTM+

De TTM+, die voor het eerst werd gehouden in 2001, heeft een welverdiende reputatie verworven op de markten voor bezoekersbronnen over de hele wereld, en binnen de Thaise toeristenindustrie zelf, als een 'must-attenten'-evenement. Dit jaar is de TTM+ 2022 helemaal klaar om de traditie voort te zetten van het bieden van een waardevol platform voor verkopers en kopers om huidige en potentiële zakenpartners te ontmoeten en om relaties met wereldwijde reisspecialisten en besluitvormers te versterken.

De TTM+, die sinds de lancering elk jaar elk jaar in Bangkok wordt gehouden, werd verplaatst naar Chiang Mai in 2016-17, Pattaya in 2018-19 en vervolgens Phuket in 2021 als onderdeel van de strategie om provinciale bestemmingen te promoten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.