Thailand stopt met het melden van ATK-zelftoediening en asymptomatische infecties, vermindert dagelijkse updates tot twee keer per maand, zegt CCSA

FOTO: Thansettakij

Nationaal –

Het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) heeft de rapportage van het aantal infecties met ATK-zelftoediening en asymptomatisch uit hun dagelijkse updates geschrapt en de dagelijkse aankondiging teruggebracht tot 2 keer per maand.

De plaatsvervangend woordvoerder van CCSA, Dr. Sumanee Watcharasin, zei tijdens de dagelijkse conferentie van vandaag, 2 juni, dat de CCSA haar rapporten zou wijzigen door vanaf deze maand alleen de infecties op te nemen met kritieke gezondheidsproblemen en die worden behandeld in ziekenhuizen en ziekenhuizen.

De aankondiging wordt teruggebracht tot twee keer per maand, om de week op donderdag. En als er een CCSA-algemene vergadering is, zal de CCSA op die dagen haar besprekingen en updates rapporteren.

Ondertussen ontdekte Thailand vandaag 2,560 nieuwe Covid-19-gevallen. Daarvan werden 2,552 gerapporteerd door overheidsbewakings- en servicesystemen, 6 uit gevangenissen en 2 uit geïmporteerde zaken. In totaal zijn er 5,605 hersteld en ontslagen uit ziekenhuizen, terwijl 36,190 infecties momenteel worden behandeld. Ongeveer 846 infecties zijn kritieke gevallen en 417 gevallen zijn beademd.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/