Gelukkige verjaardag aan Hare Koninklijke Majesteit de Koningin van Thailand van TPN Media

Nationaal –

Aanstaande vrijdag 3 juni viert Thailand de koninklijke verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida Bajrasudhabimalalakshana, die ook als nationale feestdag wordt aangemerkt.

Hare Majesteit werd geboren op 3 juni 1978 in het Hat Yai-district van Thailand. Dit jaar is ze 44 jaar geworden. Om haar verjaardag te vieren, zullen portretten van de koningin worden geplaatst in openbare en overheidsgebouwen in het hele land. De kleuren paars en wit en de symbolische vlaggen van Hare Majesteit zullen worden versierd buiten overheidsgebouwen, wegen en huizen.

Als nationale feestdag zullen overheidskantoren, waaronder immigratie, en grote bankfilialen in het hele land gesloten zijn en zijn ook andere bedrijfsstoringen mogelijk.

Het TPN/Phuket Express-team wenst Hare Majesteit een zeer gelukkige, dankbare en vreugdevolle dag bij deze speciale gelegenheid en voor vele, vele anderen.

Lang leve de koningin!

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/