59-jarige man gered nadat hij probeerde te springen van voetgangersbrug voor school in Wichit

Wichit, Mueang Phuket –

Een 59-jarige is gered nadat hij gisterochtend (1 juni) probeerde te springen van een voetgangersbrug voor een school in Wichitst).

De politie van Wichit werd om 8 uur op de hoogte gebracht van het incident voor een school in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

De politie van Wichit arriveerde bij de brug om de verontruste en emotionele man op een voetgangersbrug te vinden. Een barmhartige Samaritaan probeerde met de man te praten. De politie en de barmhartige Samaritaan hebben de man uiteindelijk overtuigd om van de brug af te komen.

De man werd later geïdentificeerd als een 59-jarige lokale bewoner (The Phuket Express houdt zijn naam achter). Hij werd voor zijn eigen veiligheid naar het politiebureau van Wichit gebracht, maar werd niet beschuldigd van enige juridische procedure.

Zijn dochter arriveerde later op het politiebureau om haar vader mee naar huis te nemen. De man vertelde aan de politie van Wichit dat hij werkloos was en het onlangs uitgemaakt had met zijn vrouw.

Als jij of iemand die je kent depressief is, neem dan contact op voor hulp. The Pattaya News suggereert de Samaritanen van Thailand die hier kunnen worden bereikt:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.