UPDATE: Autopsie moet worden uitgevoerd om de doodsoorzaak te bepalen van een Russische vrouw die uit een flat in Patong, Phuket is gevallen

Patong, Phuket –

  Er zal autopsie worden uitgevoerd om de doodsoorzaak vast te stellen van een Russische vrouw die gisteren (31 mei) uit een flat in Patong is gevallen.st).

Eerst ons vorige verhaal:

Een 35-jarige Russische vrouw viel gisteren vroeg in de ochtend (31 mei) dood uit een flat in Patong.

Vanmorgen (1 juni)st), vertelde de commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, aan The Phuket Express: “De Russische vrouw arriveerde op 25 mei in Phuket.th, 2022. Ze heeft ingecheckt in een hotel op Soi Na Nai Ruam Jai 8 in Patong. ”

“Ze ging later naar een condominium op Phra Baramee Road in Patong. Er waren nog drie andere buitenlanders aanwezig, twee mannen en een vrouw in de kamer. De balustrade in de kamer is wat laag.” Generaal-majoor Sermphan Sirikong verklaarde.

“We hebben geprobeerd de drie andere buitenlanders te ondervragen, maar ze hebben niet goed meegewerkt, ook al hebben we tolken in hun taal. Ze vroegen om eerst hun ambassades te ontmoeten voordat ze details gaven. Ze hebben echter het recht om dat te doen. De politie heeft ook het recht om hen voor een bepaalde tijd vast te houden.” Generaal-majoor Sermphan Sirikong toegevoegd.

"We moeten wachten op het autopsieresultaat als bewijs ter plaatse om te kunnen concluderen wat er met de Russische vrouw is gebeurd." Generaal-majoor Sermphan Sirikong concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.