Phuket geeft opdracht vrij waarin op bijna alle gebieden wordt herhaald over het mandaat van gezichtsmaskers

Phuket -

  De gouverneur van Phuket gisteren (31 mei)st) een bevel uitgevaardigd met betrekking tot het huidige gezichtsmaskermandaat.

Het bevel stelt dat mensen nog steeds gezichtsmaskers moeten dragen in alle openbare ruimtes (behalve zoals hieronder vermeld), vooral in gesloten ruimtes zonder luchtstroom, en wanneer ze deelnemen aan activiteiten met veel mensen, zoals bars en uitgaansgelegenheden.

Volgens het bevel mag men zijn gezichtsmasker afdoen terwijl:

  1. Drinken of eten, het masker mag alleen worden afgedaan als u direct een drankje drinkt of een hap neemt en daarna weer terugplaatst.
  2. Om de identiteit te verifiëren op verzoek van een bevoegde ambtenaar.
  3. Zware inspanning in een open ruimte met luchtstroom weg van andere mensen.
  4. Op stranden, openbare parken en sportstadions met twee meter afstand van anderen.

De bestelling gaat in vanaf vandaag (1 juni)st) tot nader order.

De volgorde is hieronder in het Thais.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.