Gouverneur van Phuket geeft bevel vrij om uitgaansgelegenheden te openen, onder voorwaarden

Phuket, Thailand-

  De gouverneur van Phuket gisteravond (31 mei)st), heeft 2022 nieuwe Covid-19-gerelateerde bestellingen vrijgegeven, waardoor uitgaansgelegenheden officieel vanaf vandaag (1 juni) tot middernacht kunnen openenst).

-Bars, karaoke, pubs, nachtclubs, gogo's, soapies, enz. mogen open vanaf 1 juni, maar moeten aan de volgende criteria voldoen:

  1. Mag open met alcoholverkoop tot middernacht.
  2. Alle medewerkers dienen volledig ingeënt te zijn tegen Covid-19, inclusief een booster. Als het personeel "nauw contact" heeft met klanten, moeten ze een masker dragen. Medewerkers moeten een ATK-test doen.
  3. Operators MOETEN controleren of klanten volledig zijn gevaccineerd, inclusief een boosterdosis, voordat ze worden binnengelaten. Klanten in de 608-groep (ouder dan 60, zwanger of risicovol) wordt "gesuggereerd" om vanwege het risico op Covid-19 niet naar uitgaansgelegenheden te gaan.

De bestellingen gaan vanaf vandaag (1 juni) inst) tot nader order.

De bestellingen, in het Thais, staan ​​hieronder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.