Dief op motor grijpt naar verluidt gouden ketting ter waarde van meer dan 30,000 baht van motorpassagier in Phuket Town – CCTV FOOTAGE

Phuket -

Een mannelijke dief die op een motorfiets reed, zou een gouden ketting ter waarde van meer dan 30,000 baht hebben gestolen van een motorpassagier in Phuket Town.

Op maandag (30 mei) diende de heer Wutichai Timkaew, 33, een rapport in bij de politie van Phuket City.

Wutichai vertelde de politie: “Op zondag 29 mei, om 4:50 uur reed ik met mijn vriendin op een motorfiets. Toen we het Tha Kreang-kruispunt in het subdistrict Talad Nuea passeerden, griste een verdachte op een groene motor een gouden ketting van meer dan 30,000 baht uit de nek van mijn vriendin voordat hij wegreed.”

“De verdachte droeg een volledige motorhelm. Ik kan me de volledige nummerplaat van de motorfiets niet herinneren. Het is waarschijnlijk '784'. We gingen achter de verdachte aan, maar faalden.” Wutichai legde het uit aan The Phuket Express.

De politie van Phuket City vertelde The Phuket Express dat ze op zoek zijn naar de verdachte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.