Zeeschildpad gered op Kata Beach in Phuket

Phuket-

Een zeeschildpad is gered op Kata Beach nadat hij gisteren (30 mei) op ​​het strand was aangespoeldth).

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) Phuket Office werd op de hoogte gebracht door een hotelmedewerker van de noodlijdende zeeschildpad nabij Kata Beach in het district Mueang Phuket.

De DMCR arriveerde op het strand om een ​​Olive Ridley Turtle te vinden. De schildpad was 44 centimeter lang, 46 centimeter breed en woog 6.7 kilogram. De DMCR-functionarissen zeiden dat de schildpad nog jong was en het geslacht niet kon identificeren.

De schildpad was droog omdat hij door sterke golven op het strand was aangespoeld. Zijn voorvinnen raakten gewond nadat ze blijkbaar verstrikt waren geraakt in kapotte visnetten.

De schildpad werd voor behandeling naar het Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center in het Phuket Marine Biological Center, Cape Panwa in Wichit gebracht en zal naar verwachting volledig herstellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.