Phuket Airport houdt grote brandoefening

Phuket-

De internationale luchthaven van Phuket heeft vandaag (31 mei) een brandoefening gehouden met een aanzienlijke hoeveelheid rook als onderdeel van de oefening.

Ons vorige verhaal:

De internationale luchthaven van Phuket op 19 meith heeft aangekondigd dat ze dinsdag (31 mei) een brandoefening zullen houdenst), 2022 om 10 uur tot 00 uur in de buurt van baan 27.

Tijdens de oefening is er een grote hoeveelheid rook rond de luchthaven de lucht in gestuurd. Het luchthavenpersoneel heeft zich verontschuldigd voor het ongemak.

De Phuket Express merkt op dat de internationale luchthaven van Phuket dit elke keer voor een brandoefening aan het publiek moet bekendmaken, omdat lokale bewoners soms niet wisten dat de situatie op de luchthaven slechts een gewoonte was en in het verleden terecht gealarmeerd raakten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.