Brand vernietigt huis in Rassada, Phuket

Rassada, Phuket –

Een brand heeft gisteren (30 mei) een huis in de wijk Rassada, Mueang Phuket, verwoestth).

Brandweerlieden van de gemeente Rassada werden omstreeks 11:00 uur op de hoogte gesteld van de brand in een huis nabij Rassada Nusorn Road in de gemeente Rassada in het subdistrict Rassada.

Brandweerlieden kwamen ter plaatse met vier brandweerauto's en ontdekten dat er een vuur was dat hevig woedde met zwarte rook die uit het half houten half-cement huis kwam.

Het duurde ongeveer 30 minuten om de brand onder controle te krijgen. Het huis werd totaal vernield inclusief een motor. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Mevrouw Napapat Boonsomjit, 42, vertelde de Phuket Express: “Ik ben de beheerder van het huis. Ik blijf hier alleen 's nachts. Toen de brand begon, was ik niet in het huis. Voordat ik 's ochtends naar buiten ging, had ik er al voor gezorgd dat ik de lichten uit had gedaan en alles had losgekoppeld. De meeste items in het huis waren apparatuur die werd gebruikt voor de bouw en sommige elektrische apparaten.

De totale kosten van de schade moeten nog worden vastgesteld terwijl de oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.