35-jarige Russische vrouw valt dood uit flat in Patong, oorzaak in onderzoek

FOTO: Stichting Kusoldharm

Patong, Phuket –

Een 35-jarige Russische vrouw viel vanochtend (31 mei) in een flatgebouw in Patong om het leven.

De politie en reddingswerkers van Patong werden om 4 uur op de hoogte gebracht van het incident in een condominium op Phra Baramee Road in Patong, in het district Kathu.

Ze kwamen aan bij het condominium en vonden het lichaam van de 35-jarige Russische vrouw (The Phuket Express maakt haar naam niet bekend in afwachting van de ambassade en familiemelding) liggend op de grond bij een boom. Haar rechterhand hield wat haar vast.

De politie van Patong legde een verklaring af aan de lokale pers nadat ze een aantal van haar vrienden hadden ondervraagd die aanwezig waren in de kamer van het slachtoffer op het moment van haar val.

Volgens de verklaring dronken het slachtoffer en een onbekend aantal vrienden alcohol in een kamer op de achtste verdieping. De balkondeur werd op het terras geopend gevonden met sigaretten. Op de vloer bij het bed lagen twee condoomverpakkingen.

Haar lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Haar doodsoorzaak wordt echter nog steeds geïdentificeerd. De politie van Patong zet haar onderzoek voort om vast te stellen of de vrouw door een ongeluk, zelfmoord of moord is gevallen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.