50-jarige man gearresteerd na inbraak in meerdere appartementen in Phuket, pleit schuldig aan aanklachten

FOTO: Speed ​​News Phuket

Phuket-

  Een 50-jarige man is deze week gearresteerd nadat hij inbrak in meerdere kamers en appartementen in Phuket Town voordat hij veel spullen had gestolen.

De politie van Phuket City heeft meerdere meldingen ontvangen van drie slachtoffers dat de verdachte deze maand en vorige maand ingebroken heeft in hun kamers in appartementen rond Phuket Town. Er zouden verschillende dure spullen zijn gestolen.

De politie spoorde de hoofdverdachte op aan de hand van camerabeelden en identificeerde hem als de heer Boonrit Saetaew, 50, uit Phang Nga. Tegen Boonrit is een arrestatiebevel uitgevaardigd met de beschuldigingen van diefstal 's nachts.

Boonrit werd eerder deze week gearresteerd in Chalong en heeft alle aanklachten toegegeven en is van plan schuld te bekennen, wat een mogelijke boete en gevangenisstraf vermindert. De politie van Phuket City heeft echter geen details bekendgemaakt over de gestolen items of de potentiële waarde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.