Foodfestival 'Roi Rim Lay' op Surin Beach in Thalang is aan de gang

Thalang-

Het voedselfestival "Roi Rim Lay" wordt gehouden vanaf 27 meith tot mei 29th, 2022 op Surin Beach in het Thalang-district.

De administratieve organisatie van Cherng Talay nodigt mensen uit om deel te nemen aan hun tweede jaarlijkse 'Roi Rim Lay'-voedselfestival dat wordt gehouden op Surin Beach in het subdistrict Cherng Talay.

Het evenement biedt vele soorten zeevruchten en kenmerkende Phuket-gerechten van beroemde lokale restaurants en hotels in het Cherng Talay-gebied.

Elke avond zijn er miniconcerten van Thaise zangers.

De toegang is gratis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.