Bestuurder van voedselbezorger grijpt naar verluidt mobiele telefoon van een bewaker in Thalang– VIDEO

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

Thalang-

Een bezorger van voedsel zou eerder deze week een mobiele telefoon hebben weggerukt van een bewaker van een universiteit in het Thalang-district.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

De bewaker, die werkt op een universiteit in het subdistrict Thep Kasattri, en ook vroeg om niet genoemd te worden, vertelde de Phuket Express: "De verdachte, die een bezorger van eten bleek te zijn met een voedselkrat op de achterkant van zijn motor, stopte bij mijn bewakersbox.”

“Hij vertelde me dat hij geen contact kon opnemen met zijn klant die eten bestelde in het college. Zijn mobiele telefoon zou geen geld meer hebben en hij kon zijn klant niet bellen. Hij vroeg om mijn mobiele telefoon te lenen en ik zei oké.” De bewaker legde het uit aan The Phuket Express.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

"Hij deed alsof hij zijn klant belde voordat hij plotseling wegreed met mijn mobiele telefoon." De bewaker voegde eraan toe.

FOTO: Schermopname van Newshawk Phuket

“Ik heb al aangifte gedaan bij de politie van Phuket.” De bewaker concludeerde.

De politie van Phuket is op zoek naar de verdachte en de camerabeelden zijn hieronder beschikbaar gesteld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.