Vrouwelijke verdachte gearresteerd na het stelen van geld van een 70-jarige vrouw in een plaatselijke supermarkt in Wichit – VIDEO

waar –

Een vrouwelijke verdachte is gearresteerd na het stelen van geld van een 70-jarige vrouw in een plaatselijke supermarkt in Wichit in de wijk Mueang Phuket.

De arrestatie kwam nadat de diefstal eerder deze week viraal ging op sociale media. De politie van Wichit vertelde de Phuket Express vanmorgen (27 mei) dat mevrouw Jatuphon Kaewchawang, 49, uit Wichit, het originele diefstalrapport had ingediend bij de politie van Wichit.

Jatuphon vertelde de politie van Wichit: "Op 7 mei om 00 uur"th, was er een vrouwelijke verdachte die een plaatselijke supermarkt in Wichit binnenkwam voordat ze een geldkist stal op een tafel met ongeveer 1,000 baht in contanten voordat ze er met hoge snelheid vandoor ging. De plaatselijke kruidenier is van een 70-jarige oudere vrouw.”

Het was onduidelijk wat de relatie was tussen de kruidenier en Jatuphon, merkt The Phuket Express op.

De Wichit-politie gisteren (26 mei)th), arresteerde de hoofdverdachte, alleen geïdentificeerd door haar voornaam, mevrouw Dawika, 31. De politie ontdekte dat ze net was vrijgelaten uit een gevangenis nadat ze was gearresteerd voor een eerdere diefstal.

Destijds was ze twee jaar geleden veroordeeld voor het afpakken van een portemonnee van een slachtoffer in een noedelrestaurant in Wichit. Ze zat bijna twee jaar in de Thaise gevangenis voor die misdaad.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.