Dief gearresteerd na het stelen van geld uit 'aangepast restaurant' in Phuket Town, naar verluidt meer dan 30 keer rond het eiland gestolen in twee maanden

Phuket -

  Vanmorgen vroeg (26 mei) is er een dief gearresteerdth) na het stelen van geld uit een 'aangepast restaurant' in Phuket Town. De dief heeft naar verluidt binnen twee maanden meer dan 30 keer gestolen rond het eiland.

De politiechef van Phuket, kolonel Sarawut Chooprasit, vertelde The Phuket Express: "We hebben de heer Naruebet 'Choo' Ketkaew, 28, gearresteerd. Hij heeft gisteren ingebroken in een aangepast restaurant genaamd "200 Years" op Rattana Kosin Road in het subdistrict Talad Nuea ( 25 meith) vóór 11 uur om 45 uur.”

“We hebben de verdachte opgespoord aan de hand van zijn motorregistratie en camerabeelden. We hebben hem uiteindelijk gearresteerd terwijl hij in Soi Anuphas Phuket Kan 12 was in het subdistrict Talad Yai in Phuket Town.”

"Dhr. Naruebet heeft toegegeven dat hij het geld van de locatie naar ons heeft gestolen. Hij wordt verdacht van diefstal en zit nog vast." Kolonel Sarawut Chooprasit verklaarde.

“Later ontdekten we dat de verdachte in twee maanden tijd meer dan 30 keer rond het eiland heeft gestolen. Hij zei dat hij geld nodig had voor het spelen van online videogames en voor zijn levensonderhoud. Hij was vroeger een gasbezorger, dus hij kent het gebied en de bedrijven goed.” Kolonel Sarawut Chooprasit besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.