Ambulance en minibus botsen op Wichit Intersection in Phuket

FOTO: Newshawk Phuket

Wichit, Phuket –

  Een ambulance die een gewonde vervoerde, kwam gisteravond (25 mei) in aanrijding met een minibus die twee buitenlandse passagiers vervoerde op een kruispunt in het subdistrict Wichit, Mueang Phuket.th).

De hulpdiensten werden op woensdag 7 mei 45 om 25:2022 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de kruising van Chao Fah Tawan Tok Road en Mueang Chao Fah Road.

Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een ambulance van het Chalong-ziekenhuis was neergestort met een minibusje in het midden van de kruising.

FOTO: Newshawk Phuket

Een gewonde, die niet werd geïdentificeerd door reddingswerkers, van een ander verkeersongeval in Chalong in de ambulance werd overgebracht naar een andere ambulance voordat hij naar het Vachira Phuket Hospital in Phuket Town werd gebracht.

De minibuschauffeur, wiens naam werd achtergehouden door de politie, vertelde lokale verslaggevers ter plaatse dat hij door groen licht reed. Hij had niet door dat er een ambulance langs het verkeerslicht reed, zelfs niet met waarschuwingslichten en luide sirenes.

Twee buitenlandse passagiers in de minivan hadden geen verwondingen opgelopen, maar waren emotioneel door het wrak geschud. Ze werden overgebracht naar een andere minibus die op weg was naar hun bestemming.

De politie van Phuket kan nog niet zeggen of er een aanklacht tegen de minibuschauffeur zal worden ingediend.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.