Containervrachtwagen beklimt Patong Hill niet voordat politie hulp krijgt -VIDEO 

Patong-

Een containervrachtwagen slaagde er vanmorgen niet in om Patong Hill te beklimmen voordat de Patong Traffic Police assistentie verleende.

De verkeerspolitie van Patong werd vandaag (11 mei) om ongeveer 00:25 uur gebeld. Een groene containervrachtwagen kon Patong Hill niet op vanwege het zware gewicht en een naar verluidt natte weg.

Automobilisten werden op de weg gestopt om de chauffeur van de containervrachtwagen te helpen terwijl ze wachtten op de komst van de Patong Traffic Police.

Kalkpoeder werd gebruikt om achter de wielen van de vrachtwagen over de weg te strooien, terwijl grote stenen werden gebruikt om de wielen te blokkeren om te voorkomen dat de vrachtwagen achteruit zou rijden. Het verkeer werd over een aanzienlijke afstand teruggelopen op Patong Hill.

De verkeerspolitie van Patong arriveerde ter plaatse om de bestuurder van de baan te assisteren en de vrachtwagen kon uiteindelijk Patong Hill oprijden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.