55-jarige man verdrinkt in lagune in Thalang

Thalang-

  Een 55-jarige man is gisteren (23 mei) verdronken bij een lagune in het district Thalangrd) terwijl hij op zoek was naar paddenstoelen.

De politie van Tha Chatchai werd halverwege de middag door buurtbewoners op de hoogte gebracht van de vermiste man bij een lagune in het subdistrict Mai Khao. Politie en reddingsduikers arriveerden bij de lagune en ontdekten een motorzijspan en een paar schoenen aan de waterkant.

Het duurde ongeveer twee uur voordat het lichaam van de man werd gevonden. Er werden geen tekenen van een worsteling of andere wonden bij hem gevonden. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Buurtbewoners die in de buurt wonen, zeiden dat de man alleen bekend stond als meneer Ae., 55. Hij zocht normaal gesproken naar paddenstoelen en schelpen in dit gebied en was een vaste klant in de lagune. Hij werd vermist nadat hij familieleden had verteld dat hij op paddenstoelen- en schelpenjacht ging. Zijn familie is op de hoogte gebracht van zijn ongelukkige overlijden.

De politie van Tha Chatchai onderzoekt precies hoe meneer Ae is verdronken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.