55-jarige man verdrinkt in lagune in Thalang

Thalang-

  Een 55-jarige man is gisteren (23 mei) verdronken in een lagune in het district Thalangrd) terwijl hij op zoek was naar paddenstoelen.

De politie van Tha Chatchai werd halverwege de middag door lokale bewoners bij een lagune in het subdistrict Mai Khao op de hoogte gebracht van de vermiste man. Politie en reddingsduikers kwamen aan bij de lagune en ontdekten een zijspan van een motorfiets en een paar schoenen aan de waterkant.

Het duurde ongeveer twee uur voordat het lichaam van de man werd gevonden. Er werden geen tekenen van een worsteling of andere wonden op hem gevonden. Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Lokale bewoners die in de buurt wonen, zeiden dat de man alleen bekend stond als Mr. Ae., 55. Hij zocht normaal gesproken naar paddenstoelen en schelpen in dit gebied en was een vaste klant in de lagune. Hij werd vermist nadat hij familieleden had verteld dat hij op paddenstoelen- en schelpenjacht ging. Zijn familie is op de hoogte gebracht van zijn ongelukkige overlijden.

De politie van Tha Chatchai onderzoekt hoe meneer Ae precies is verdronken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.