43-jarige man gewond door schotwond na gewelddadige woordenwisseling tussen meerdere mensen in Koh Kaew, Phuket

Koh Kaew, Mueang Phuket –

  Een 43-jarige man heeft afgelopen nacht (23 mei) vlak voor middernacht verwondingen opgelopen door een schotwond nadat hij met een groep andere mannen had gevochten in een huis in het subdistrict Koh Kaew in het district Mueang Phuket.rd).

De politie van Phuket City meldt dat ze gisteravond 11 mei om 57:23 uur op de hoogte zijn gebracht van het incident in een woonwijk in Koh Kaew.

De politie arriveerde bij het huis en vond mevrouw Nariya Disthong, 32. Ze vertelde de politie: “Er waren ongeveer 3-5 mannen die naar mijn huis kwamen. Ze vroegen om een ​​man genaamd 'Bus' te ontmoeten, maar ik ken deze man niet. Op dat moment was mijn man niet thuis voordat we een intense verbale ruzie begonnen.”

"Mijn man, de heer Suthon Meesribua, arriveerde later bij het huis en we begonnen opnieuw ruzie te maken voordat een deel van de groep het vuur opende, met ongeveer 7-10 geweerschoten."

De politie meldt dat één persoon gewond is geraakt, de heer Manoon Songlert, 43. Hij werd gevonden buiten de woonwijk in de buurt. Hij is een van de verdachten. Hij heeft verwondingen opgelopen door een schotwond waarbij een kogel een van zijn voeten doorboorde. Hij zit nu vast terwijl de politie op zoek is naar de andere verdachten.

De politie zet het onderzoek voort om meer te weten te komen over het incident en de aanleiding.

Een auto in de buurt werd ook beschadigd door een kogel. Ter plaatse werden een afgedankt pistool en een kogelpatroon gevonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.