33-jarige man die een 13-jarig meisje ontvoerde terwijl ze bloemen verkocht op Rawai Beach wordt opgejaagd door wetshandhavers

Rawai, Phuket –

  Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor een 33-jarige man die drie maanden geleden een 13-jarig meisje ontvoerde terwijl ze bloemen verkocht op Rawai Beach, Mueang Phuket District.

De politie van Chalong meldde dat het arrestatiebevel was uitgevaardigd nadat het verhaal viraal was gegaan op sociale media. Op 9 februarithIn 2022 had de moeder van het meisje eerst aangifte gedaan bij de politie van Chalong.

De moeder vertelde de politie dat een man genaamd 'Camp', 33, haar 13-jarige dochter had ontvoerd terwijl het meisje bloemen verkocht op Rawai Beach in het Rawai subdistrict.

De politie heeft bewijsmateriaal verzameld alvorens een gerechtelijke dagvaarding voor de heer Camp vrij te geven, maar hij meldde zich niet bij de politie.

Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor meneer Camp. Hij wordt ervan beschuldigd 'zonder redelijke reden een kind van niet ouder dan vijftien jaar bij zijn ouders weg te halen'. Hij wordt nu opgejaagd door de politie.

De Phuket Express merkt op dat de huidige status van het meisje onduidelijk was en dat veel details in de zaak niet openbaar waren gemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.