33-jarige man die een 13-jarig meisje ontvoerde terwijl ze bloemen verkocht op Rawai Beach wordt opgejaagd door wetshandhavers

Rawai, Phuket –

  Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen een 33-jarige man die drie maanden geleden een 13-jarig meisje ontvoerde terwijl ze bloemen verkocht op Rawai Beach, Mueang Phuket District.

De politie van Chalong meldde dat het arrestatiebevel was uitgevaardigd nadat het verhaal viraal was gegaan op sociale media. Op 9 februarithIn 2022 had de moeder van het meisje eerst aangifte gedaan bij de politie van Chalong.

De moeder vertelde de politie dat een 33-jarige man die alleen 'Camp' heette, haar 13-jarige dochter had ontvoerd terwijl het meisje bloemen aan het verkopen was op Rawai Beach in het subdistrict Rawai.

De politie heeft bewijs verzameld alvorens een gerechtelijke dagvaarding voor dhr. Camp vrij te geven, maar hij meldde zich niet bij de politie.

Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd voor Mr. Camp. Hij wordt ervan beschuldigd 'een kind van nog geen vijftien jaar zonder gegronde reden van hun ouders te hebben weggenomen'. Hij wordt nu opgejaagd door de politie.

De Phuket Express merkt op dat de huidige status van het meisje onduidelijk was en dat veel details in de zaak niet openbaar waren gemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.