Phuket houdt 'Kata Karon Food Festival'

Phuket -

  Het 'Kata Karon Food Festival' wordt vanaf 27 mei in Phuket gehoudenth tot mei 29th 2022.

Het voedselfestival wordt gehouden in het Nong Han Public Park of Karon Park in het Karon-subdistrict van het Mueang Phuket District.

Het driedaagse evenement door het Phuket Tourism and Sport-kantoor en de gemeente Karon wordt gehouden vanaf 27 meith tot mei 29th, 2022 van 4:00 tot 11:00 uur

Er zijn drie dagen lang licht en geluid, traditionele en lokale muziek en culturele optredens op podia, activiteiten en miniconcerten van Thaise zangers; 27 mei – Thai Tanawut, 28 mei – Job Banjob, 29 mei – Gai Galamang.

Meer dan 80 eetkraampjes, vooral verse en schoongemaakte zeevruchten, zullen op het evenement worden gepresenteerd. Toegang is gratis.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.