Drie bemanningsleden van boot veilig gered nadat jacht vanmorgen in Krabi kapseisde

Krabi-

Drie bemanningsleden van een opblaasbare reddingsboot zijn vanmorgen, 22 mei, veilig gered uit een gekapseisd jacht in het midden van de zee tussen Koh Lanta Yai en Koh Ha in de provincie Krabi.

Ambtenaren van het Marine Enforcement Command Centre Region 3 (Thai-MECC) gaven opdracht tot onmiddellijke redding aan de lokale autoriteiten onder haar bevel nadat ze rond 6:00 uur waren gewaarschuwd voor het gezonken jacht.

Drie bemanningsleden vluchtten naar verluidt uit de boot en dreven op een kleine reddingsboot in de stormachtige zee, ongeveer 10 zeemijl verwijderd van het Mu Koh Lanta National Park.

Het operatiecentrum van het 3rd Naval Area lanceerde een helikopter om samen met lokale vissersboten en patrouilleboten te zoeken. De zoektocht op zee en in de lucht duurde vier uur totdat de drie overlevenden rond 10 uur werden gespot en veilig aan boord waren gered.

De overlevenden werden niet geïdentificeerd.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.