Phuket introduceert gisteren de grootste vrijetijds- en entertainmentbestemming van het eiland "Andamanda Phuket"

Phuket -

De officiële opening van het "Andamanda Phuket" Waterpark is op zaterdag 21 mei begonnen als de grootste vrijetijds- en amusementsbestemming van het eiland.

Gelegen in het Kathu-district, staat deze nieuwste toeristische attractie klaar om toeristen, zowel Thais als buitenlanders, te verwelkomen om het plezier en de unieke verborgen schat van de Andamanse Zee en de Thaise mythologie te verkennen onder het concept van "Thai Legend Meets Fantasy".

Het pretpark belicht 10,000 vierkante meter van de kunstmatige zee die golven van drie meter kan produceren, perfect om het hele jaar door te surfen. Het wordt geleverd met een kunstmatig zandstrand van meer dan 300 meter lang, met een 23 meter hoog Khao Tapu-model.

De nieuwste en langste waterglijbaan van Thailand bevindt zich ook in Andamanda Phuket, met 12 spannende glijbanen en 5,300 vierkante meter aan kindergedeeltes. Meer dan 200 strandwachten werden opgeleid in het kader van de cursus Ellis & Associates International Lifeguard Training Program (ILTPTM) - het Amerikaanse accreditatie-instituut voor waterveiligheid en redding van wereldklasse.

Proudputh "Prou" Liptapanlop, uitvoerend directeur van de Proud Group, zei tijdens de openingsceremonie dat Andamanda Phuket een nieuwe attractie zal zijn die niet alleen een waterpark is, maar ook het grootste centrum voor "Integrated Entertainment and Resort Destinations" in Thailand.

“[The Andamanda Phuket] heeft als doel een toeristische bestemming van wereldklasse te zijn waar Phuket-inwoners en Thaise mensen trots zijn om zowel Thaise als buitenlandse toeristen van over de hele wereld te verwelkomen. Het zal ook helpen om het vertrouwen terug te brengen in de toeristische economie van Thailand als een waterpark van wereldklasse in een van 's werelds populairste toeristische bestemmingen”, aldus de uitvoerend directeur.

De zachte opening begint vandaag, 22 mei. Klanten die vooraf online boeken, krijgen promotietickets van 850 baht (normaal 1,500 baht) voor volwassenen en 550 baht (normaal 1,000 baht) voor kinderen en senioren. Gratis toegang voor kinderen onder de 90 centimeter.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

 

Abonneren
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.