Phuket 'Aqua Lumina'-evenement wordt gehouden in Rawai om het toerisme te stimuleren - FOTOTOUR

Phuket -

  Het evenement 'Aqua Lumina', het "prachtige fluorescerende onder de Andaman Zee" (de slogan van de organisator) wordt tot het einde van deze maand gehouden in Rawai, Phuket.

 eerst, oje vorige verhaal:

Een persconferentie werd eerder deze maand gehouden in Central World in Bangkok en werd geleid door de minister van Toerisme en Sport Phiphat Ratchakitprakar, de gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, en andere relevante functionarissen.

Bijgewerkt verhaal:

Het evenement werd officieel gelanceerd op vrijdag (20 mei .)th) aan het Nai Harn-strand in Rawai en werd geleid door de vice-gouverneur van Phuket Pichet Panaphong en de vice-minister van het Digital Economy Promotion Agency (DEPA), de heer Nithee Seepare.

Vice-gouverneur Pichet zei: “In de afgelopen twee jaar heeft de pandemie van Covid-19 de economie van Phuket ernstig beschadigd. Dit is een goed moment om het toerisme en de economie in Phuket een boost te geven nadat Covid-19 is verlicht. We zien lachende gezichten van lokale ondernemers, omwonenden en toeristen. Het evenement wordt gehouden tot 31 mei 2022.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.