Patong-entertainmentbedrijven zullen ten minste 10 miljoen Baht per nacht genereren nadat ze legaal zijn geopend, zegt president van Patong-bedrijfsexploitanten

Patong-

  Nadat entertainmentbedrijven in Patong legaal zijn geopend, zullen ze minstens 10 miljoen Baht per nacht genereren, zei de voorzitter van de Patong Entertainment Business Association (PEBA).

Eerst een referentieverhaal om bij te praten over de toekomstige juridische opening:

Het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) heeft vrijdag 20 mei een kleurwijziging aangekondigd in veel provincies en de heropening van uitgaansgelegenheden in provincies/gebieden in de groene zones en de blauwe toeristische proefzones, waaronder Bangkok, Phuket, en Chonburi, vanaf 1 juni.

Weerawit Krueasombat, de voorzitter van de Patong Entertainment Business Association, vertelde The Phuket Express: "Momenteel zijn sommige uitgaansgelegenheden omgebouwd tot restaurants waar ze mogen openen. Sommige kunnen echter niet worden gewijzigd en zijn nog steeds gesloten. Daarnaast zijn de huidige regels en sluitingstijden voor veel ondernemers en toeristen lastig.”

De meeste buitenlandse toeristen die Phuket bezoeken, willen hun tijd doorbrengen met ontspannen en genieten van het nachtleven, ongeacht wat sommigen beweren. Het nachtleven is een belangrijk onderdeel van de vakantie van veel toeristen en ze willen niet om middernacht naar huis. Na 1 junist, zal dit meer buitenlandse toeristen naar Phuket trekken.” verklaarde Weerwit.

"Patong-entertainmentbedrijven zullen op 1 juni volledig opengaan, wat ongeveer 200 locaties omvat. Er zullen meer buitenlandse toeristen naar Phuket komen, wat tot 10 miljoen baht per nacht zal opleveren voor de economie in het algemeen.” Weerawit toegevoegd.

“We zullen Covid-19-metingen zoals ATK-testen of vaccinatiecontrole echter nog steeds strikt volgen”, concludeerde Weerawit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.