Monsoon brengt afval naar Patong Beach, autoriteiten pakken het probleem aan

Patong-

  De gemeente Patong heeft de lokale media verduidelijkt over afval dat gisteren, zaterdag (21 mei) op ​​het strand van Patong is gevondenst), waarin staat dat het werd gebracht door het moessonweer.

Vanmorgen, 22 mei, hebben stafleden van de gemeente Patong het afval langs het strand van Patong opgeruimd. De gemeente Patong heeft vermeld om te verduidelijken dat dit gebeurt tijdens dit moessonseizoen (Zuidwest-moessons).

Volgens de gemeente Patong is het normaal dat veel afval, zoals hout, plastic flessen, kapotte visnetten en glas, door harde wind en golven naar het strand is gebracht. Dit wordt 'Monsoon Garbage' genoemd. Dit moessonafval gebeurt elk jaar in deze tijd.

Ambtenaren van Patong verwierpen de kritiek dat het afval was achtergelaten door toeristen die door sommigen op sociale media waren gepost, maar verklaarden wel dat het personeel het strand schoon zou blijven houden en vroegen alle bezoekers om hun deel te doen door al het afval waarmee ze aankwamen te verwijderen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.