Brand in herenhuis in Patong alarmeert bewoners, oorzaak wordt nog onderzocht

Patong-

  Een kleine brand in een herenhuis in Patong heeft gisterochtend (21 mei) de bewoners gealarmeerdst).

Brandweerlieden van de Disaster Prevention and Mitigation Division van de gemeente Patong werden om 9 uur op de hoogte gebracht van de brand in een herenhuis aan Ratchapatha Nusorn Road in Patong, in het district Kathu.

Ze kwamen met een brandweerwagen aan bij het vijf verdiepingen tellende herenhuis en ontdekten dat er rook uit de eerste verdieping kwam.

De brand is ontstaan ​​vanuit een berging op de eerste verdieping van het herenhuis. De brand was al met een brandblusser geblust door de huismeester, die zijn naam niet wilde geven.

De oorzaak van de brand is op het moment van schrijven onbekend en wordt nog onderzocht, zei de politie van Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.