Huis beschadigd, twee mensen gewond, nadat chauffeur van pick-up tegen een motorrijder botst in Thalang, Phuket

FOTO: Lid van Amateur Radio Association Thalang Sampan

Thalang-

  Een huis raakte beschadigd terwijl twee mensen gewond raakten nadat een pick-uptruckchauffeur voor een school in Thalang op een motorrijder was gebotst.

De hulpdiensten werden gistermiddag (4 mei) om 19:19 uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) voor de Mueang Thalang School op Thep Kasattri Road in het subdistrict Thep Kasattri.

De eerste hulpteams kwamen ter plaatse en ontdekten dat een gekantelde pick-uptruck tegen een klein huis was gecrasht. In de buurt werd een beschadigde motor gevonden.

FOTO: Lid van Amateur Radio Association Thalang Sampan

De mannelijke chauffeur van de pick-up, die niet werd geïdentificeerd door hulpverleners, had meerdere verwondingen opgelopen en is naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De vrouwelijke motorbestuurder, ook niet geïdentificeerd, had lichte verwondingen opgelopen, maar weigerde naar een ziekenhuis of medische hulp te gaan en zei dat ze zichzelf kon behandelen.

De oorzaak van het ongeval werd niet meteen duidelijk zonder directe getuigen en beide betrokken partijen gaven elkaar de schuld, aldus de politie van Thalang.

De politie van Thalang zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.