Darasamut-onderdoorgang in Phuket voor een week tijdelijk gesloten

Phuket-

De Darasamut-onderdoorgang is van dinsdag (24 mei) tot dinsdag (31 mei) 2022 tijdelijk een week afgesloten voor verkeer vanwege schilderwerk.

Het Phuket Highway Office heeft aangekondigd dat de Darasamut-onderdoorgang die zich voor Central Festival Phuket bevindt, van dinsdag (24 mei) tot dinsdag (31 mei) van 9 uur tot 00 uur tijdelijk een week gesloten zal zijn voor verkeer

De afsluiting is voor het schilderen van muren en betonnen barrières in de onderdoorgang.

Het Phuket Highway Office verontschuldigde zich voor het eventuele ongemak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.